Categorii produse

Baterii pentru motociclete

Baterii Standard/YuMicron 

Bateriile Yuasa YuMicron iti ofera un avantaj puternic fata de bateriile conventionale. Motocicletele, skijeturile, snowmobilurile si ATV-urile au nevoi speciale pe care le ofera bateriile Yuasa YuMicron. De asemenea, designul high-tech cu putere crescuta face ca YuMicron sa fie ideal pentru vehicule accesorizate sau pentru cele modificate. Separatoarele sale de inalta calitate permit instalarea a inca doua placi pe celula, pentru imbunatatirea performantelor la pornire cu 30%. Bateria are o viata mai lunga datorita incetinirii procesului de sulfatare. Fibrele de sticla "heavy duty" rezista la vibratii. Aceasta putere este un avantaj remarcabil pentru vehiculele puternic accesorizate sau pentru motoare de mare compresie. Curentul mare de pornire este un beneficiu important pentru o pornire usoara.

Atentie! Acest produs este livrat de catre producator fara electrolitul necesar pentru activare.


Baterii Maintenance Free/Fara intretinere

Daca puterea superioara este prioritatea ta, aici gasesti ceea ce cauti. Yuasa inseamna putere, intretinere redusa si viata prelungita. Bateria Yuasa este alegerea perfecta pentru motociclete, scutere, ATV-uri, jetskiuri personale si snowmobiluri. Puterea de porinre este crescuta cu pana la 30%.

Technologia AGM elimina pierderea de apa, bateriile odata activate raman sigilate permanent, fara sa fie nevoie de verificarea nivelului de apa sau de acid. Viata mai lunga si perioadele de incarcare mai rare in timpul iernii sunt principalele avantaje ale acestui model. 

Bateria este expediata uscat, impreuna cu acidul necesar, care va fi adaugat inainte de prima utilizare. Dupa activare, bateria nu necesita intretinere, este sigilata total, iar acidul este absorbit complet de placile speciale. Nu exista posibilitatea scurgerii acidului, deci nu trebuie sa ai grija ca acesta iti va deteriora vehiculul.


Factory Activated

Bateriile activate si incarcate din fabrica, pot fi montate imediat pe motocicleta fara a necesita alte operatiuni. Bateriile sunt inchise ermetic, aceasta tehnologie permite montarea in orice pozitie, fara a exista posibilitatea unor scurgeri. Aceste baterii au un grad foarte redus de autodescarcare si o durata de viata prelungita.

[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 5876376
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem